GreenBricks Assist ondersteunt je overal

Thuis op pc of laptop, onderweg op tablet of smartphone

IphoneMOCKUPS
IpadMockup
LaptopDesktopMockup

GreenBricks Assist: het perfecte CRM voor de duurzame professional!

persoonlijke assistent

Aanvragen via je website automatisch in één overzicht

Nieuwe aanvraag? De gegevens belanden vanaf je website automatisch in het overzicht van GreenBricks Assist!

Bel na op een moment dat het voor jou uitkomt. Maak je geen zorgen, Assist houd het overzicht en zorgt dat je nooit iets vergeet!

Nabellen en afspraak maken

Je krijgt je eerste lead binnen, geweldig! Nu is het tijd om contact op te nemen. Met onze tool wordt het invoeren eenvoudig. Terwijl je met de klant belt kan je meetypen en alle gegevens worden direct opgeslagen. Zelfs als je geen internet hebt worden de gegevens opgeslagen! Wanneer je weer verbinding hebt worden de gegevens verzonden, in de tussentijd wordt alles lokaal opgeslagen.

IMAG0672

Persoonlijk contact met je klant

Je bent in gesprek bij de klant. GreenBricks Assist geeft jou of je collega´s ondersteuning bij sales, opnamemen van de situatie op locatie en adviesgesprekken. 

Als je dat wilt kan Assist tijdens het gesprek direct al een offerte genereren en versturen in de huisstijl van jouw bedrijf. Het is zelfs mogelijk om een digitale handtekening op de tablet te ontvangen.

IMAG0663

Verzamel alle informatie ter plaatse

Bewaar foto's van de situatie voor referentiemateriaal. Voor jezelf of jouw collega die de klus later uitvoert!

Neem foto's, aantekeningen met de Assist App. Zodra je weer internet hebt wordt alles automatisch in het klantdossier opgeslagen. Zo heb je zelf, of jouw collega's later, alles altijd bij de hand.

Als vakman ga je voor een duurzaam eindresultaat. Je maakt met jouw oplossingen het woon- en werkklimaat van mensen comfortabeler, gezonder en energiezuiniger!  Hoe meer klanten je blij maakt hoe beter!

Wij bouwen geweldige en simpele tools om jou daarmee te helpen. Onze partners ervaren daardoor meer rust, terwijl de omzet stijgt! Laten wij daarom ook gaan samenwerken!

Help ook meer klanten, krijg ook meer overzicht.

smiley-huis

GreenBricks zoekt duurzaamheidsspecialisten!

Bij GreenBricks streven wij ernaar al het vastgoed in Nederland energieneutraal te maken. Maar dat kunnen we niet alleen natuurlijk! Hierbij hebben wij ook de hulp nodig van duurzaamheidsprofessionals. Hierbij hebben we de hulp nodig van jou! 

We willen een community opzetten van duurzaamheidsprofessionals die onderling van gedachten kunnen wisselen en tips kunnen geven. En het mooie is, we zijn hier al mee begonnen! Lees hieronder over ons eerste product: GreenBricks Assist.

Waar kunnen we je mee helpen?

De persoonlijke bedrijfsassistent!

KLANTBEHEER

Alle klanten op 1 plek. Direct een melding krijgen als er een nieuwe lead binnenkomt. Dat is het voordeel met Assist, alles op 1 plek, alles gesynchroniseerd.

ASSIST BEGRIJPT JE

Van het eerste klantcontact tot de oplevering en zelfs tot ver daarna, Assist ondersteunt het proces zodat jij als vakman het beste tot je recht komt!

1, 2, 3 OFFERTE!

Geen gedoe meer met papier meenemen naar de klant en later uitwerken. Voer ter plekke de gegevens van de ruimtes in en druk op de knop. Er komt direct een offerte uitrollen. Simpel!

MAILEN

Wil de klant direct de offerte ontvangen? Geen probleem! De gegevens van de klant zijn al ingevuld. Voeg een leuk berichtje erbij en druk op de knop. De klant krijgt de offerte als pdf in de mail.

AGENDA ON THE GO

Bij elke stappen in het klantproces wordt jouw agenda automatisch bijgewerkt. Assist houdt je vervolgens op de hoogte. Wees nooit meer bang dat je iets vergeet. Assist zorgt voor optimale en tijdige communicatie met al je klanten! 

VOOR SPECIALISTEN

Assist is in eerste instantie ontwikkeld voor installateurs van vloerisolatie. We gaan de tool in stappen uitbreiden naar andere vormen van energiebesparende en opwekkende maatregelen. 

EEN VROLIJKE NOOT

We houden onze software graag simpel en vrolijk! laat jezelf verrassen.

:-)

                            :-)

SAMEN SNELLER!

Doordat we met veel installateurs samenwerken bieden we de nieuwste technieken en blijven we toch heel betaalbaar! Hoe groot wil jij groeien? Jij bepaalt het. GreenBricks Assist maakt een persoonlijke klantbenadering mogelijk, ongeacht het aantal klanten. 

Wat professionals zeggen

johan

Sinds de hulp van GreenBricks Assist is mijn conversie omhoog gegaan en is geen lead me meer ontglipt. Ik bespaar veel tijd op sales en administratie en ervaar meer overzicht en rust. Ik wil niet meer terug!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

GreenBricks is volop in ontwikkeling. We blijven Assist updaten en werken aan andere slimme oplossingen. Schrijf je in voor onze ondernemers update om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.