Ons Team

Passie, inzet en beleving. Ons team bestaat uit gepassioneerde vakgekken die houden van wat ze doen. Bij GreenBricks geloven we sterk in persoonlijke inbreng en zijn continu op zoek naar nieuwe wind die onze molen kan laten draaien.

Wij bouwen samen aan de slimste online tools die helpen om Nederland duurzamer te maken!

Henk-Beijert-2015

Henk Beijert

Founder & CEO

Innovator en Business Developer die het beste in mensen, teams en relaties naar boven haalt!

wie o wie?

Vacature junior marktonderzoeker

Met gevoel voor trends en statistiek help jij ons nieuwe kansen in kaart brengen!

johan

Johan Boer

Co-Founder & Community Manager

Echte teamplayer die duurzaamheid praktisch maakt en luistert naar de klant :-)

andre

André Kool

Backend Developer

Databases,  algoritmes en andere digitale slimmigheden. Dit is de man die alles met computers kan!

mathijs

Mathijs Rutgers

UX / Front-end Developer

Werkt met gevoel voor stijl en oog voor detail aan soepele en gebruiksvriendelijke interfaces. 

wie o wie?

Vacature marketeerWat doen we?

We maken slimme digitale tools en applicaties waarmee je als professional ontzorgt wordt en je je volledig op je vakmanschap kan richten.

Met onze online tools bespaar je veel tijd, krijg je meer over- en inzicht. We zorgen er voor dat je als bedrijf altijd up-to-date bent en de modernste technieken gebruikt. En omdat we de kosten spreiden over een grote groep ondernemers blijven de kosten laag.

Bij ons werken?

We zijn continu op zoek naar nieuw talent! Wil je graag bij een gave startup horen? Wil jij je op persoonlijk gebied blijven ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom!

 

Onze visie

Wij streven naar een gezond en duurzaam leefklimaat voor iedereen. GreenBricks zet zich daarvoor in door het maken van slimme digitale toepassingen voor consumenten en professionals. Met deze toepassingen willen we twee doelgroepen helpen: woning- en vastgoedeigenaren en duurzame ondernemers. Hiermee maken we het voor vakmensen en adviseurs makkelijker om klanten te vinden en hun werk uit te voeren en woningeigenaren geven we meer inzicht in hun mogelijkheden. Zo geven we duurzaamheidsinitiatieven een kans!

Er zijn veel aanbieders en energiebesparende mogelijkheden, maar wat is nou geschikt in jouw persoonlijke situatie? En hoe kun je als welwillende duurzame ondernemer concurreren met de grote partijen?

Woning- en vastgoedeigenaren zijn gebaat bij een duidelijk overzicht en eerlijk advies over de mogelijkheden om hun woon- en werkklimaat duurzamer te maken. Wij geloven dat gezond, comfortabel en energiezuinig wonen, werken en leven perfect samen gaan. Wij brengen de mogelijkheden hiervoor in kaart en helpen zowel consumenten als bedrijven om de juiste keuzes te maken.

Duurzame ondernemers kunnen gebruikmaken van onze slimme digitale tools, zodat er meer tijd overblijft voor vakmanschap. We willen professionals helpen door tijdverslindende taken te automatiseren zodat ze meer kansen hebben hun product of dienst te verbeteren, klanten te helpen en zo een bijdrage te leveren aan de overgang naar een duurzame wereld.

Onze eerste tool is een digitale bedrijfsassistent voor duurzame ondernemers. Houd deze site in de gaten voor nieuws over de laatste ontwikkelingen!